„Erasmus pentru tinerii antreprenori”, în detaliu la „Între Antreprenoriat și Financiar”

https://fundatiadanis.ro/erasmus-pentru-tinerii-antreprenori-in-detaliu-la-intre-antreprenoriat-si-financiar/

„Erasmus pentru tinerii antreprenori” ajunge la evenimentul „Între Antreprenoriat și Financiar”, organizat de grupul de inițiativă „Din suflet pentru Cluj”, în cadrul seriei de evenimente „Com’On Cluj”.

Evenimentul  „Între Antreprenoriat și Financiar” are loc miercuri, 13 mai, de la 16:30, la Cinema Mărăști și include workshop-uri, traininguri și discursuri motivaționale. Evenimentul îşi propune să îmbine aspectele analitice moderne ca şi must have al micului întreprinzător, cu strategiile financiare şi non-financiare ale companiei.

La acest eveniment, Fundația Danis va prezenta schimburile internaționale între antreprenori desfășurate prin programul Comisiei Europene „Erasmus pentru tinerii antreprenori” (www.erasmus-entrepreneurs.eu), schimburi ce pot contribui direct la dezvoltarea afacerilor micilor întreprinzători clujeni.

Evenimentul „Între Antreprenoriat și Financiar” este deschis de Ruxandra Mercea, Director Executiv Transylvania College cu un discurs motivaţional despre „Iniţierea unei Afaceri”; apoi, Crina Fufezescu, fondatoarea companiei de cercetare de piaţă Cribo Work Business, va oferi câteva sfaturi despre cum să-ţi direcţionezi „Negocierea contractelor spre profit”, sub forma unor studii de caz. De asemenea, Mark Torok, trainer cu experienţă în PR şi Marketing, va aduce în atenția publicului „Poziţionarea pe piaţă a produselor şi a serviciilor”, iar Carmen Nicula, specialist în resurse umane, va explica „Cum să-ţi gestionezi oamenii, informaţiile din interiorul şi exteriorul companiei”.

Cei care doresc să participe la acest eveniment trebuie să își rezerve un loc până cel târziu în 10 mai, ora 22:00, la: dinsufletpentrucluj@yahoo.ro. În rezervare menționați numele dv. și numărul de telefon.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a evenimentului https://www.facebook.com/IntreAntreprenoriatsifinanciar, precum şi pe pagina grupului de inițiativă Din Suflet pentru Cluj https://www.facebook.com/DinsufletpentruCluj.

Posted By

admin_fundatiadanis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *