Dan Ionescu

Dan este consultant la Danis Consulting. Instruit în Dezvoltare Managerială și Organizațională în Marea Britanie, Dan are peste 20 de ani de experiență în lucrul cu zeci de firme și sute de oameni.

Cordelia Bădescu

Cordelia este sociolog și are o experiență de 15 ani în sectorul ONG. Este alături de Fundația Danis din 2005, coordonând echipe şi proiecte în domeniul educaţiei în afaceri şi al educaţiei manageriale.

Paula Beudean

Paula s-a alăturat fundației în 2012. Are o experiență de peste 12 ani ca și coordonator PR, fundraiser, manager de proiecte și trainer. În ultimii ani, s-a specializat în CSR și dezvoltare internațională.

Cristina Haruța

Cristina s-a alăturat Fundației Danis în anul 2018. De-a lungul anilor, ea a acumulat experiență în mediul universitar clujean, în activități de predare, consiliere pentru studenți, management de proiect, precum și cercetare și dezvoltare instituțională.

Ioan Harangus

Nelu este alături de noi încă de la înființarea fundației. Are peste 30 de ani de experiență ca și economist, expert contabil și auditor. Oferă fundației servicii de contabilitate și de consultanță financiară.