Noi, Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială, susținem excelența profesională și responsabilitatea socială a managerilor, a oamenilor de afaceri și a antreprenorilor, prin programe de dezvoltare managerială şi antreprenorială.

Fundația a fost înființată în anul 2000 de către firma Danis Consulting ca parte a strategiei de implicare în viața comunității și de promovare a responsabilității sociale.

Credem în și promovăm prin toate proiectele noastre valorile:

Inovație –promovăm profesionalismul în rândul managerilor, antreprenorilor și al oamenilor de afaceri și credem că acesta poate fi desăvârșit doar prin inovație și creativitate.

Cooperare – credem că rezultatele obținute în echipă sunt întotdeauna mai valoroase, de aceea cooperăm în tot ceea ce facem cu firme, autorități publice, universități, licee, alte ONG-uri, organizații internaționale sau alți parteneri cu interese și scopuri comune.

Etică și respect – prețuim și încurajăm onestitatea, respectul reciproc și relațiile bazate pe încredere și transparență.

Pasiune – dedicăm proiectele noastre celor cu care lucrăm, pentru că ne pasă de dorințele și nevoile lor.

Echipa Fundației Danis

Dan Ionescu

Dan, alături de Danis Consulting, a fost fondatorul Fundației Danis. Instruit în Dezvoltare Managerială și Organizațională în Marea Britanie, Dan ne-a ghidat mereu cu viziunea sa și cei peste 25 de ani de experiență în lucrul cu zeci de firme și sute de oameni.

Cordelia Bădescu

Cordelia este sociolog și are o experiență de 15 ani în sectorul ONG. Este alături de Fundația Danis din 2005, coordonând echipe şi proiecte în domeniul educaţiei în afaceri şi al educaţiei manageriale.

Gabriel Bădescu

Cercetător în domeniul științelor sociale

Adrian Petru Costina

Antreprenor și activist de mediu

Bogdan Radu

Sanda Anca

Ioan Harangus

Nelu este alături de noi încă de la înființarea fundației. Are peste 30 de ani de experiență ca și economist, expert contabil și auditor. Oferă fundației servicii de contabilitate și de consultanță financiară.