Peste 60 de locuri de internship pentru studenți, prin programul Internship Cluj Primăvară 2016

https://fundatiadanis.ro/peste-60-de-locuri-de-internship-pentru-studenti-prin-programul-internship-cluj-primavara-2016/

13 firme clujene oferă în această primăvară peste 60 de locuri de internship pentru studenți motivați să își îmbunătățească CV-ul. Studenții clujeni au acces la experiențe valoroase de muncă prin ediția a 18-a a programului Internship Cluj, organizat de Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială și Asociația Studenților de la Business.

Studenții pot aplica pentru un loc de internship pe site-ul www.internshipcluj.ro, până în 1 martie. Stagiile durează șase săptămâni și au loc în perioada 21 martie-29 aprilie 2016. Tinerii pot explora oportunități de carieră în următoarele domenii: consultanță în management, vânzări, marketing, PR, asigurări, printing, resurse umane, achiziții, contabilitate, economic, servicii financiare, arhitectură, energetic, construcţii civile, construcţii de maşini, producție farmaceutică. Pe parcursul celor șase săptămâni de stagiu, studenții vor munci 20 de ore pe săptămână în firmele partenere ale programului.

„La supervizorul meu am apreciat cel mai mult faptul că a avut răbdare și încredere în mine. Dacă aveam o întrebare, lăsa ce avea el de făcut și îmi răspundea. M-am înțeles foarte bine și am învățat multe de la el” (un student participant la ediția de toamnă a Internship Cluj 2015).

La această ediție de primăvară, firmele care participă oferind locuri de internship de calitate sunt: Agora Consulting, Compexit Auto rulate, Compexit Asigurări, Daisler Print House, EBS, Electrogrup, Evalueserve, Modern Bau, Office Depot, Pfizer, PR & More, Project-A, Testo România.

De zece ani, Internship Cluj creează legături între studenții clujeni și companiile locale, oferind tinerilor şansa de a se dezvolta profesional, lucrând alături de oameni cu experiență. Programul a fost inițiat de Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială și Asociația Studenților de la Business și este organizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, Danis Consulting, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și Facultatea de Business. Prin edițiile anterioare ale programului, au beneficiat de internshipuri valoroase peste 1.100 de studenți, care au lucrat în 80 de firme și organizații neguvernamentale.

Posted By

admin_fundatiadanis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *