Peste 45 de antreprenori au aplicat pentru a obține una din bursele Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori

https://fundatiadanis.ro/peste-45-de-antreprenori-au-aplicat-pentru-a-obtine-una-din-bursele-exquisite-workshop-pentru-tineri-antreprenori/

Luând în considerare profilurile extrem de valoroase ale tinerilor antreprenori, precum și entuziasmul acestora de a participa la un program altfel de educație antreprenorială, Fundația Danis a decis să acorde câteva burse suplimentare și să accepte în program 17 tineri. De asemenea, celorlalți candidați le-am oferit posibilitatea de a participa la un alt workshop de educație antreprenorială, organizat pe o tematică similară, în luna mai.

Majoritatea tinerilor antreprenori selectați au între 25 și 50 de ani, iar 11 dintre ei au deja un business deschis. Afacerile lor sunt din zona HORECA, producție de alimente gourmet, IT, industrii creative, sănătate, advertising și construcții.

Abia așteptăm să îi cunoaștem pe bursieri, care vor avea ocazia să participe atât la workshop, cât și la o seară de networking organizată de Fundația Danis – Exquisite Event for Entrepreneurs. Puteți vedea ce surprize le-am pregătit tinerilor antreprenori aici:

http://reports.fundatiadanis.ro/index.php/agenda-exquisite-workshop-pentru-tineri-antreprenori/

Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori și Exquisite Event for Entrepreneurs sunt organizate de Fundația Danis și powered by NTT DATA Romania.

Posted By

admin_fundatiadanis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *