O zi Exquisite pentru antreprenorii din Cluj

https://fundatiadanis.ro/o-zi-exquisite-pentru-antreprenorii-din-cluj/

17 tineri antreprenori au participat la Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori, un program altfel de educație antreprenorială, gândit ca „one-day experience” care a inclus module de workshop de educație antreprenorială și o seară de networking cu antreprenori de succes din Cluj-Napoca.

Astfel, în prima parte a zilei de 3 aprilie, tinerii antreprenori și-au trecut ideea și povestea de business printr-un nou filtru de cunoștințe și abilități dobândite, iar seara și-au dezvoltat contactele cu mediul de business clujean.

Workshop-ul a fost gândit pentru antreprenorii în devenire sau pentru cei care și-au deschis de curând o afacere. Un tânăr antreprenor din Cluj are acum multe oportunități prin care poate învăța cum să își scrie planul de afaceri sau cum să își facă un plan financiar și are acces chiar la diverse surse de finanțare pentru businessul său. De aceea, Fundația Danis a propus tinerilor antreprenori o direcție complementară de dezvoltare de abilități antreprenoriale esențiale, cum sunt cele de storytelling și design thinking, precum și de noțiuni elementare de economie comportamentală, necesare unor decizii istețe de business.

Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori a inclus următoarele module:

  • storytelling pentru antreprenori – oferit de Vedat Sevincer (Norsensus Mediaforum, Norvegia) și Paula Beudean (Fundația Danis);
  • noțiuni de economie comportamentală – oferit de Dan Ionescu (Danis Consulting);
  • design thinking –  oferit de Ligia Cremene (Ligia Cremene Coaching & Consulting).

Puteți vedea ce le-am pregătit tinerilor antreprenori aici:

http://reports.fundatiadanis.ro/index.php/agenda-exquisite-workshop-pentru-tineri-antreprenori/

Ziua Exquisite s-a încheiat cu o seară de networking. La Exquisite Event for Entrepreneurs au participat peste 70 de antreprenori de succes, tineri antreprenori, manageri și experți în antreprenoriat din Cluj-Napoca.

Alături de networking, Fundația Danis a oferit antreprenorilor câteva momente speciale, cum ar fi povestea de business NTT DATA Romania, împărtășită de dl Daniel Metz, fondator și CEO NTT DATA Romania, și mesajul transmis de Cornel Ban – International Political Economist la City, University of London și Copenhagen Business School, despre puterea rețelei de business și despre nevoia de implicare a companiilor în comunitate.

De asemenea, invitații au cunoscut și doi antreprenori sprijiniți de Fundația Danis prin programul Erasmus for Young Entrepreneurs:

  • Cornelia Ungurean, de la Biotech Exclusiv, a ghidat antreprenorii într-o degustare de uleiuri organice de măsline și de floarea soarelui, cu diverse condimente, produse de firma ei, precum și de o cooperativă din Grecia care a găzduit-o pe Cornelia în schimbul de experiență Erasmus for Young Entrepreneurs;
  • Bogdan Ilieșiu, care lucrează ca scenarist, regizor și producător la Febra Film, a venit la eveniment cu scurt-metrajul FARUL. Prin intermediul Fundației Danis, Bogdan a beneficiat de mentorat din partea unui antreprenor cu experiență din Austria, în 2013.

Momentul dulce al serii a fost oferit de Donuterie și de antreprenorii care au inițiat-o – Marius Muntean şi Andra Otava. Pe aceștia, sperăm să îi convingem să devină mentori, antreprenori gazdă, în cadrul programului Erasmus for Young Entrepreneurs, prin intermediul Fundației Danis.

Agenda completă a evenimentului o puteți găsi aici:

http://reports.fundatiadanis.ro/index.php/exquisite-event-for-entrepreneurs/

De asemenea, pentru a surprinde un pic din atmosfera exquisite a evenimentului, puteți vedea câteva fotografii de la eveniment aici:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1933026963405846.1073741852.256190624422830&type=1&l=c0344500a6

Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori și Exquisite Event for Entrepreneurs au fost organizate de Fundația Danis și powered by NTT DATA Romania. Ziua exquisite a avut loc la NTT DATA Tower.

Posted By

admin_fundatiadanis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *