Antreprenoriatul, premiat la FSPAC

Dintre cei 60 de studenți FSPAC implicați în înființarea și administrarea de întreprinderi simulate, 30 cei mai activi studenți și cu cele mai bune rezultate primesc premii în valoare de câte 800 de lei. Toți cei 60 de studenți FSPAC au absolvit programul de întreprinderi simulate, din cadrul proiectului „Consiliere profesională, stagii de practică şi întreprindere simulată: o şansă în plus în găsirea unui loc de muncă pentru studenţii de la specializările administraţie publică şi comunicare, relaţii publice şi publicitate” (POSDRU/161/2.1/G/137510), derulat de FSPAC în parteneriat cu Fundația Danis.

Alegerea celor 30 de studenți pentru acordarea premiilor a fost făcută în funcție de seriozitatea, implicarea lor în abordarea sarcinilor primite în cadrul întreprinderilor; de măsura în care au ținut cont de feedback-ul primit din partea experților; de punctualitatea în realizarea sarcinilor; de pro-activitatea în rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat și în funcție de calitatea serviciilor și a rezultatelor obținute.

Studenții premiați pentru rezultatele obținute în cadrul întreprinderilor simulate sunt următorii:

Proiectul „Consiliere profesională, stagii de practică şi întreprindere simulată: o şansă în plus în găsirea unui loc de muncă pentru studenţii de la specializările administraţie publică şi comunicare, relaţii publice şi publicitate” este implementat de FSPAC în parteneriat cu Fundaţia Danis în perioada mai 2014-octombrie 2015. Fundația Danis este implicată în proiect în organizarea stagiilor de practică pentru studenți, precum și în oferirea de educație antreprenorială studenților FSPAC prin întreprinderi simulate create în cadrul facultății.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”.

Mai multe informaţii, puteţi găsi pe site-ul proiectului: http://apubb.ro/cpspis/.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

*Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.