50 de locuri de internship pentru studenți, prin programul Internship Cluj

https://fundatiadanis.ro/50-de-locuri-de-internship-pentru-studenti-prin-programul-internship-cluj/

13 firme clujene oferă în această toamnă 50 de locuri de internship pentru studenți motivați să își îmbunătățească CV-ul. Studenții clujeni au acces la experiențe valoroase de muncă prin ediția a XVII-a a programului Internship Cluj, organizat de Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială și Asociația Studenților de la Business.

Studenții pot aplica pentru un loc de internship pe site-ul www.internshipcluj.ro, până în 18 octombrie. Stagiile durează șase săptămâni și au loc în perioada 9 noiembrie-18 decembrie 2015. Tinerii pot explora oportunități de carieră în următoarele domenii: economic, servicii financiare, printing, graphic design, tehnic (construcţii civile și construcţii de maşini), producție farmaceutică, marketing, vânzări și PR. Pe parcursul celor șase săptămâni de stagiu, studenții vor munci între 15 şi 20 de ore pe săptămână în firmele partenere ale programului.

La această ediție de toamnă, firmele care participă oferind locuri de internship de calitate sunt: Compexit Asigurări, Compexit Service, Compexit Auto Rulate, Daisler Printing House, Electrogrup, Evalueserve, Ferrosan (parte a grupului Pfizer),  Modern Bau, Office Depot, PR & More, Seed For Tech, Skoda și Testo România.

De nouă ani, Internship Cluj oferă creează legături între studenții clujeni și companiile locale, oferind tinerilor şansa de a se dezvolta profesional, lucrând alături de oameni cu experiență. Programul a fost inițiat de Fundația Danis pentru Dezvoltare Managerială și Asociația Studenților de la Business și este organizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, Danis Consulting, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și Facultatea de Business. Prin edițiile anterioare ale programului, au beneficiat de internshipuri valoroase peste 1000 de studenți, care au lucrat în peste 80 de firme și organizații neguvernamentale.

Posted By

admin_fundatiadanis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *