Sănătate cu Generozitate

Sănătate cu Generozitate

Sănătate cu Generozitate

“Sănătate cu generozitate” este un proiect iniţiat de oameni cu suflet mare, din drag pentru semenii lor. Susţinem întotdeauna iniţiative de responsabilitate socială care au în spate astfel de oameni. Aproape 10.000 de pacienţi din spitale clujene beneficiază de acest proiect susţinut în totalitate de Electrogrup.

Proiectul „Sănătate cu Generozitate” a început în anul 2009. Cu sprijinul Electrogrup au fost cumpărate televizoare și calculatoare pentru secţii cu internare prelungită din 15 instituții care oferă servicii medicale în judeţul Cluj. Tot de atunci sunt plătite anual abonamentele de internet și de televiziune pentru spitalele care au solicitat aceste servicii. 

În 2012, în cadrul aceluiaşi program, au fost cumpărate televizoare şi calculatoare şi pentru alte secţii din spitalele clujene. De asemenea, în 2014, au fost montate aparate de aer condiţionat – cu tehnologie specifică spaţiilor medicale – în  saloane, săli de terapie intensivă şi blocuri operatorii din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, Spitalul Clinic CF Cluj şi Spitalul Clinic de Copii.