Consultanță pentru programul Erasmus for Young Entrepreneurs, pentru participanții la Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori

Un tânăr antreprenor din Cluj are acum multe oportunități prin care poate învăța cum să își scrie planul de afaceri sau cum să își facă un plan financiar și are acces chiar la diverse surse de finanțare pentru businessul său. De aceea, prin Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori, Fundația Danis propune o direcție complementară de dezvoltare de abilități antreprenoriale esențiale, cum sunt cele de storytelling și design thinking, precum și de noțiuni elementare de economie comportamentală, necesare unor decizii istețe de business.

Mai mult, cei 15 bursieri selectați pentru participarea la workshop vor putea să își dezvolte contactele de business, primind acces și la evenimentul de networking Exquisite Event for Entrepreneurs organizat de Fundația Danis.

De asemenea, tinerii antreprenori vor beneficia și de consultanță din partea Fundației Danis pentru accesarea programului Erasmus for Young Entrepreneurs, un program de coaching internațional pentru antreprenori aflați la început de afacere. Fundația Danis este organizație intermediară în programul Erasmus for Young Entrepreneurs din 2012. Până acum, a sprijinit 66 de tineri antreprenori din România să lucreze la dezvoltarea afacerii lor, între o lună și șase luni, într-o altă țară europeană, alături de oameni de afaceri de succes.

Astfel, participanții la workshop interesați de mentorat internațional, vor primi sprijin din partea Fundației Danis în realizarea aplicației la program, în căutarea unui mentor potrivit pentru profilul afacerii lor și înscris în programul Erasmus for Young Entrepreneurs, în oferirea sprijinului financiar pentru realizarea schimbului de experiență, precum și în organizarea unui program de coaching de business de succes.

Tinerii antreprenori pot candida pentru a obține una din cele 15 burse care le asigură participarea la workshop și seara de networking, precum și sprijn în accesarea programului Erasmus for Young Entrepreneurs, completând până în 26 martie următoarea aplicație: https://fundatiadanis.typeform.com/to/WCMxIg.

Exquisite Workshop pentru Tineri Antreprenori este organizat de Fundația Danis și powered by NTT DATA.