Noutăți

Swimathon 2016

Ne-am înscris la Swimathon cu proiectul „Antreprenori care schimbă România”, prin care susținem tineri entuziaști și cu inițiativă din Cluj să își transforme visele în afaceri sustenabile. Prin schimburile internaționale „Erasmus for Young Entrepreneurs”, aducem oameni extraordinari și experiențe de afaceri valoroase în viața unor antreprenori aflați la început de drum. Programul oferă o experienţă prin care schimbul de informaţii între antreprenori se face pe teme legate de obstacolele şi provocările pe care le au. Sunt ajutaţi să îşi crească şansele de a intra pe piaţă, de a găsi potenţiali parteneri şi de a creea noi reţele între antreprenori din diferite ţări europene. 11 oameni dragi înoată pentru proiectul nostru și au nevoie de susținerea voastră!

Detalii despre proiectul Fundației Danis înscris la Swimathon Cluj 2016 găsiți aici: http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/Proiecte/Proiecte-inscrise/antreprenori-care-schimba-romania.html

Cea mai simplă modalitate de susținere a efortului înotătorilor este plata online la link-ul: http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza.php.


Ultimele noutăți

Start pentru proiectul CoOp prin care aducem împreună…

Citește mai departe

Fundația Danis planifică noi proiecte de dezvoltare a…

Citește mai departe

yourKITE - a ajuns la mai mult de 125 de tineri din România

Citește mai departe

Aplică la programul Erasmus for Young Entrepreneurs până în…

Citește mai departe