Antreprenori care schimbă România

Programul Erasmus for Young Entrepreneurs aduce împreună tineri antreprenori și oameni de afaceri cu experiență din țara noastră, antreprenori care schimbă România. Împreună promovăm un altfel de mediu de business în țara noastră prin afacerile sustenabile pe care le dezvoltă, prin internaționalizarea mediului de afaceri românesc și printr-un comportament de business responsabil față de comunitate.

Prin acest program tinerii antreprenori își dezvoltă afacerile ajutați de oameni de afaceri de succes din alte țări europene. Până în prezent, în program avem înscriși peste 30 de antreprenori din România, din care 11 sunt deja implicați în schimburi internaționale.

Mai multe detalii despre desfășurarea programului puteți găsi aici. De asemenea, puteți vizualiza profilele antreprenorilor români înscriși până acum în program aici.

Programul Erasmus for Young Entrepreneurs este co-finanțat de Comisia Europeană, care acoperă 89% din costuri. 11% din fonduri dorim să le acoperim din contribuții din comunitatea de business din Cluj și din resurse proprii prin campania Antreprenori români care schimbă România.

Pentru detalii despre cum vă puteți implica, ne puteți contacta direct:

Cordelia Bădescu, cordelia.badescu@fundatiadanis.ro, 0747-110083

Paula Beudean, paula.beudean@fundatiadanis.ro, 0740-426889